“Leuk om je collega’s te zien werken met paarden en dan te herkennen dat ze zich op de werkvloer ook zo gedragen.

Achteraf leverde deze dag een groot saamhorigheidsgevoel op. ECHT teambuilding. Een aanrader voor elk team.

Maar wat een dag is het geweest!! Echt geweldig!! Een ervaring die ik iedereen toe wens, maar ook heel moeilijk vind uit te leggen. Het contact dat ik en andere collega’s hadden met de paarden was heel bijzonder, ze spiegelen echt hoe je je van binnen voelt. Ongelooflijk bijzonder!!”

 

De paardencoaching was als teambuilding een hele mooie ervaring door:

de rustige landelijke omgeving; de deskundige coaches (zachte aanpak in een veilige ontspannen sfeer); de paarden waar je niet bang voor hoeft te zijn, maar waar je zeker respect voor moet hebben.

 

Wat heeft het met ons team gedaan: 

we leerden elkaar beter en anders kennen en begrijpen; we konden ons kwetsbaar opstellen (veilig klimaat); het heeft onze band versterkt. 

 

Wat heeft het met mij gedaan:

ik heb teamgenoten anders en beter leren kennen; ik heb ervaren dat ik me in zo’n veilige warme omgeving gemakkelijker kan geven/openstellen, kwetsbaar durf op te stellen; ik nog meer van paarden houd dan voorheen. 

 

“Kortom een hele aparte waardevolle ervaring.”