Over ons

Mariëlle van den Berg

Life Mapping en vanaf 2008 Being with Horses is opgericht door Mariëlle van den Berg. Zij heeft een brede achtergrond met haar eigen bedrijf en jarenlange ervaring in zowel de hulpverlening als in het bedrijfsleven met het geven van trainingen en diepgaande vormen van coaching.

Marielle van den Berg is verantwoordelijk voor de inhoud van de begeleiding. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de hulpverlening met volwassenen en kinderen. Als zelfstandig zorgverlener is zij gecertificeerd bij de STIZOZ (www.MijnKeurmerk.nl) en SKJ geregistreerd. Haar werkwijze is eclectisch, creatief, oplossingsgericht en uitgaande van de mogelijkheden van de cliënt.

Zij is zeer breed geschoold, zoals o.a. ortho-pedagogiek, cursussen op het gebied van traumaverwerking (o.a. vorming van trauma vanuit ontwikkelingsperspectief van Martine Delfos), lichaamsgerichte therapie en begeleiding (Maggie Kline, mindfulness, focussen). Zij heeft de Post HBO opleiding communicatietrainer- en coach gevolgd, is NLP-master en heeft diverse cursussen aan het Instituut voor Eclectische Psychotherapie gevolgd. Zij is bevoegd voor het ontwikkelen en geven van opleidingen.

Als een van de eerste Cliniclowns heeft zij begin jaren negentig aan de wieg gestaan en meegebouwd aan de stichting Cliniclowns Nederland tot in 2003.

Geïnspireerd door de ontmoetingen met haar eigen paarden raakte zij zo gefascineerd over wat paarden ons te vertellen hebben en voor ons kunnen betekenen, dat zij opleidingen is gaan volgen om paarden in te kunnen gaan zetten voor haar werk.

Het inzetten van paarden is volgens haar één van de meest fascinerende en krachtigste manieren om zuivere feedback te krijgen, tot zelfinzicht te komen en veranderingsprocessen in gang te zetten.

Naast het zelf werken met o.a. de paarden, brengt zij de finesses van het vak graag over op anderen tijdens de opleiding tot paardencoach.

Tjitske Sijtsema

De administratie en secretariaat wordt uitgevoerd door Tjitske Sijtsema. Na haar hotelschool (Maastricht) heeft zij in diverse verkoop, service en secretariële functies gewerkt.

Voor vragen hierover kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen. Mobiel: 06 10434942.